Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Посадовець Херсонської міської ради призвів до збитків у розмірі 1 мільйон гривень

За процесуального керівництва прокуратури Херсонської області повідомлено про підозру колишньому посадовцю одного з відділів Херсонської міської ради у службовій недбалості що спричинила збитки бюджету міста Херсона (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, посадовець мав контролювати встановлення спеціального програмного забезпечення «Реєстр територіальної громади м. Херсон», однак не перевіривши проведену роботу, затвердив акти виконаних робіт, які фактично не були виконані. Таке ставлення службовця до виконання покладених на нього обов’язків спричинило тяжкі наслідки у вигляді безпідставно перерахованих на рахунок підрядної компанії більше 1 мільйона гривень з місцевого бюджету.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ Головного управління Нацполіції в Херсонській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН