Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Начальник відділу доріг Молнар разом з підлеглими обкрадають херсонців

Начальник відділу доріг Молнар разом з підлеглими обкрадають херсонців, про це повідомляє Херсон дейлі.

Під час засідання Херсонського виконкому у вівторок, 19 травня, викрито схему розкрадання бюджетних коштів. Розглядаючи фінансовий план комунального підприємства «Міське дорожнє управління» (знаходиться під контролем начальника відділу доріг Управління транспорту Херсонської міськради Наталі Молнар) члени виконкому виявили розкрадання. Так, ціна літру пального, яке закладено у плані, перевищує фактичну вартість не на гривну- дві, а на десятки гривень. Хитромудра Наталя Молнар та її новий підлеглий в.о.начальника КП заклали ціну дизтоплива у 31 грн за літр. Насправді ж ціна дизтоплива на заправках міста приблизно 17 грн, а на опті і всі 14 грн.

Інформація, яку озвучив член виконкому Дмитро Харланов, викликала шок у херсонських автолюбителів, які були в залі під час засідання виконкому. Так відверто дурити народ у Херсоні — то верх нахабства. Наталя Молнар, разом зі своїми підлеглими, переплутали міський бюджет, тобто гроші усіх херсонців, з власною кишенею.

Дмитро Харланов запропонував чиновникам з управління доріг та КП просто списати ці захмарні цифри на раптову економію наприкінці року.

За результатами голосування членами виконкому, кошти херсонських платників податків таки зайдуть в управління по вищезгаданій схемі, а потім, вочевидь, загубляться у чиїхось кишенях.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН