Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нестача бронежилетів, касок та рюкзаків на суму 716 тис грн – ДБР повідомило про підозру військовослужбовцю

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, повідомили про підозру колишньому начальнику продовольчої та речової служби тилу однієї з військових частин. Ексвійськовослужбовець підозрюється у недбалому ставленні до військової служби, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 425 Кримінального кодексу України).

Слідством встановлено, що колишній начальник продовольчої та речової служби тилу однієї з військових частин, що дислокується в Одеській області, не забезпечив збереження речового майна у військовій частині та не вжив заходів з його обліку. Дії військовослужбовця призвели до нестачі майна військової частини, а саме: 61 бронежилета «Корсар», 159 кевларових шоломів, 169 військових рюкзаків «Польща» та іншого майна. Загальна сума завданих державі збитків сягає понад 716 тисяч гривень.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Одеського гарнізону Південного регіону України.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років, повідомляє Державне бюро розслідувань.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН