Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонців навчать, як вийти з карантину сильнішими

Отримати 16 антикризових навичок за 4 години зможуть усі, хто приєднається до марафону “В одному човні”, який проводить Молодіжна організація “СТАН”. У такий спосіб організатори хочуть зменшити психологічні, соціальні та економічні наслідки карантину.

У межах ініціативи в травні-червні відбудеться 16 міні-лекцій по 16 хвилин від психологів, маркетологів, спеціалістів із пошуку ресурсів.  Курс лекцій розділять на 4 онлайн-події (зумінари), кожна з яких триватиме трохи більше години. За цей час експерти коротко й по суті розповідатимуть про актуальні навички —  від стресостійкості до цифрового маркетингу, від інформаційної гігієни до пошуку грошей.

Онлайн-лекції проводитимуться на платформі Zoom,що дозволяє не тільки почути спікера, а й поставити питання як на офлайновій лекції.

Своїми знаннями та досвідом поділяться 16 фахівців у різних сферах, зокрема, маркетологиня, донедавна директорка PR відділу Львівської бізнес-школи Лілія Кузік; модель та популярна Instagram-блогерка Поліна Парк; грантрайтерка, яка лише у 2019 написала виграшні проєктні заявки на 7 000 000 гривень Валерія Вашкевич та інші.

Теми і дати зумінарів:

18 травня 19:00 — інформаційна гігієна та медіа-менеджмент. Як фільтрують стрічку редактори ЗМІ і тренери з критичного мислення;

28 травня 19:00 — психоемоційне відновлення після карантину. Прокачуємо стресостійкість + сеанс арт-терапії;

5 червня 19:00 — цифрові інструменти, які допоможуть перенести роботу в онлайн (а раптом карантин поновлять). Вчимось у популярних блогерів та організаторів кількатисячних онлайн-конференцій;

25 червня 19:00 — пошук ресурсів та управління проєктами від проєктних менеджерів, які виграють мільйонні гранти.

Зареєструватися для участі можна за посиланням .

Зумінари 16×4 є частиною освітнього марафону “В одному човні”, який реалізує Молодіжна організація “СТАН” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН