Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі розповіли, як відкриватимуть пляжний сезон (відео)

Цьогоріч питання пляжного відпочинку залишається під питанням, адже в країні продовжує діяти карантин. Як працюватимуть пляжі та чи готові вони до роботи під час епідемії перевірив очільник Одеської міської ради.

На сьогодні в прибережній зоні вже обстежено та очищено від сміття морське дно, організована робота водолазно-рятувальної служби, рятувальні вишки на пляжах оснащені всім необхідним. Проводиться перевірка підстав для видачі паспортів на відкриття та функціонування пляжів.

«Курортний сезон цього року особливий. Карантин вніс свої корективи в підготовку до курортного сезону – багато процесів сьогодні уповільнені або припинені. Проте ми знаходимося в постійному контакті з підприємцями, тому висловлю впевненість, що Одеса буде готова до пляжного сезону», – зазначив Геннадій Труханов.

Під час інспекції обговорювалися питання санітарного стану пляжів та вивезення сміття, контролю дотримання орендарями умов оренди, у тому числі мінімізації наявності на пісочній зоні різних конструкцій.

При вході на пляж має бути розміщено інформаційне табло з роз’ясненням про надання платних і безкоштовних послуг, а також інформацією про необхідність дотримання обмежувальних заходів в умовах дії карантину.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН