Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Внаслідок зіткнення легковиків на Миколаївщині загинули водії

Вранці 14 квітня сталася ДТП на автодорозі Н-24 “Благовіщенське-Миколаїв”, між селами Михайлівка та Білоусівка Вознесенського району. Інформацію підтвердила речниця Нацполіції у Миколаївській області Тетяна Петрова

На Миколаївщині зіткнулися два легковики. Водії загинули

Зіткнулися три автомобілі: IVECO та два авто Volkswagen.

– Встановлено, що учасником автопригоди є і автомобіль Ivecо, водій якого не травмувався. Внаслідок зіткнення транспортних засобів обидва водії Volkswagen, 28-ми та 44-х років, загинули на місці події, а 32-річний пасажир отримав тілесні ушкодження, – розповіла Тетяна Петрова.

Конструктивними елементами автомобілів затиснуло тіла загиблих водіїв обох автівок Volkswagen та пасажира одного з них. Рятувальники деблокували людей. Травмованого пасажира каретою швидкої доставили в лікарню.

Головний лікар Новоодеської центральної районної лікарні Микола Коваленко говорить: “Чоловік був у нас. Зробили йому протишокову терапію. Зробили обстеження. Узгодили переведення у третю лікарню, “Дубки”, у травматологічне відділення”.

Завідувач відділенням травматології і ортопедії Миколаївської міської лікарні №3 Сергій Моцар каже: “Стан дозволяв транспортувати, тому перевезли чоловіка до нас. Середньої важкості стан. Там перелом кісток тазу, кульшової влоговини, важкий. На нього чекає операція”.

На Миколаївщині зіткнулися два легковики. Водії загинули

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за частиною третьою статті 286 Кримінального Кодексу України, а саме: “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, що керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох людей”. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН