Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жінки Білозерської ОТГ запропонують владі шляхи вирішення спільних проблем

У проекті пропонують взяти участь активним жінкам віком від 18 років, які проживають на території Білозерської ОТГ (Білозерка, Надеждівка, Томина Балка, Новодмитрівка, Розлив, Черешеньки, Зоря) та хочуть змінити життя у своїх громадах на краще.<

Під час онлайн-зустрічі з експертом-фасилітатором Євгеном Гладким учасниці разом будуть аналізувати проблемні місця в громаді та напрацьовувати шляхи їх вирішення.

Участь жінок передбачає роботу в декілька етапів:

  • 12 травня о 18.30 відбудеться онлайн-зустріч з експертом і триватиме близько 1 години. Під час зустрічі учасниці разом будуть аналізувати проблемні місця в громаді та напрацьовувати шляхи їх вирішення.
  • Впродовж тижня учасниці запитають думку у своїх 5 жінок-знайомих, сусідок, подруг згідно розробленої анкети.
  • 19 травня о 18.30 під час другої онлайн-зустрічі учасниці презентують та обговорять результати опитування. Зустріч триватиме орієнтовно 1 годину.
  • Учасниці (за бажанням) разом із представниками ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» презентують та обговорять напрацьовані пропозиції з місцевою владою – селищним головою, депутатами Білозерської ОТГ (дата та час буде повідомлена відібраним учасницям пізніше).

Зареєструватися для участі у циклі онлайн-зустрічей можна до 10 травня за цим посиланням: https://forms.gle/s6p4ZnhkeXidPLCn8

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН