Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

9 травня в Одесі: поліцейські склали 9 протоколів за правопорушення

У День перемоги над нацизмом на Одещині зафіксували дев’ять адміністративних порушень. Більшість із них – на Алеї Слави. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції в Одеській області.

Усього до адміністративної відповідальності в Одеській області притягли 8 осіб. Більшість правопорушень зафіксували безпосередньо в Одесі, повідомили у пресслужбі.

Як зазначають у поліції, адміністративні протоколи складали за дрібне хуліганство (ст.173 КУпАП), злісну непокору законному розпорядженню поліцейського (ст.185 КУпАП), порушення правил щодо карантину людей (ст.44-3 КУпАП) та пропаганду георгіївської стрічки (ст.173-3 КУпАП).

Водночас у пресслужбі запевнили, що поліції вдалося не допустити грубих порушень публічного порядку.

Нагадаємо, до цього у поліції повідомили про чотири складені протоколи. Два з них були складені на чоловіка 1984-го року народження, котрий нібито нецензурно лаявся та не реагував на вимоги правоохоронців.

Ще один з протоколів склали на 50-річного одесита, який, за оцінкою поліції, порушував громадський порядок. Четвертий протокол, як зазначають правоохоронці, склали на 29-річного чоловіка. На його одязі нібито була присутня георгіївська стрічка.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН