Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Лазурному намагаються незаконно встановити небезпечний атракціон

Про це повідомляє селищний голова Лазурного Сергій Белік:

– Увага! Офіційна заява!
Ситуація, яка сьогодні складається навколо НЕЗАКОННОГО! Я наголошую саме НЕЗАКОННОГО встановлення «чортового колеса»! І такі незаконні дії повторюються вже вдруге в нашому селищі. Вперше вони відбувалися в минулому році і потягли за собою трагічні наслідки! Цього року, дізнавшись про початок зведення цього металобрухту я одразу звернувся до органів які могли би надати дозвіл на таке встановлення – було отримано відповідь «ДОЗВІЛ НЕ НАДАВАВСЯ!» На сьогоднішній день подані звернення до поліції та прокуратури з вимогою розпочати розслідування сьогоднішнього свавілля яке відбувається у нас в селищі та притягненні винних до відповідальності! Оскільки ні селищна рада, ні який інший орган, дозволів на будь які подібні роботи НЕ ВИДАВАВ!
P.S. Я можу сприймати звинувачення щодо моєї роботи, безпідставні звинувачення в розкраданні коштів і продажу земель, але ВИ – інтернет критики переходите всі існуючі червоні лінії!
Ви говорите про про мого ДРУГА! ДРУГА дитинства з яким я його провів! І намагаєтесь бездіяльність або корумпованість правоохоронної чи судової системи перекласти на мене, як на голову селищної ради! І при цьому розповідаєте про якісь там гроші і « все порішали» !!! Кого я не влаштовую як селищний голова – у вас буде можливість обрати іншого на чергових виборах! Тому якщо хтось дійсно хочете допомогти, а не пропіаритись на жахливому горі – пишіть також звернення в правоохоронні органи як це було зроблено мною! А зараз я звертаюсь до Вашого здорового глузду і свідомої частини мізків ! Подумайте про ту втрату рідних і близьких, коли наступного разу будете писати про те, що хтось життя – проміняв на гроші!!!
Від себе особисто ще раз приношу щирі співчуття родині…

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН