Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Медики лікарні Тропіних проведуть консультації та огляди ветеранів вдома

Так склалося, що кожен рік напередодні Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні лікарня Тропіних завжди разом зі своїми ветеранами – пацієнтами, які мають статус учасника бойових дій та ветерана війни, що перебувають на стаціонарному лікуванні, а також колишніми співробітниками, з якими ми організовуємо зустрічі вдома або в стінах рідної лікарні й дуже тремтливо на них чекаємо.

Але в цьому році все по-іншому – 9 травня в карантині. І ветерани є тією категорією людей, які відносяться до групи високого ризику по захворюванню та розвитку важких симптомів коронавірусної інфекції.
Тому ми хочемо звернутися до всіх вас, дорогі наші – залишайтеся, будь ласка, вдома і бережіть себе. А ми постараємося і в цих умовах бути для вас корисними.
З 5 по 8 травня фахівці лікарні Тропіних в складі мобільних бригад готові провести огляди та консультації на дому для ветеранів, що обслуговуються в нашій лікарні та у кого на сьогодні є така потреба.
Якщо вам необхідна така консультація, ви можете попередньо звернутися за нижче вказаними телефонами, або попросити це зробити ваших дітей, онуків, близьких людей.
І, звичайно ж, ми не залишимо без уваги наших дорогих старших колег, колишніх співробітників. Сьогодні здебільшого це люди, які працювали в тилу для фронту, народжені у воєнні роки на окупаційних територіях, вдови учасників та інвалідів війни. Співробітники відділень разом з представниками адміністрації лікарні обов’язково відвідають вас вдома, на цей раз – без чаю та бесід, але – з любов’ю, вдячністю і приємними подарунками.
Ви дуже нам дорогі, наші герої. Будьте здорові. Ми обов’язково зустрінемося і обіймемося, коли стабілізується ситуація з коронавирусной інфекцією.

►Телефони для уточнення інформації по оглядам на дому:

Костенко Лариса Миколаївна, завідувачка відділенням поліклініки №1, сімейний лікар – 0507543380.

Пшенична Світлана Василівна, заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення – 0506026076.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН