Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нацгвардійці два дні забезпечуватимуть дотримання карантинних заходів у Каховці

Ще вчора у місті Каховка було виявлено 22 людини, які захворіли на COVID-19, це – працівники місцевого підприємства. Тому, відсьогодні рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, місто закрито на карантин. У зв’язку з цим, 29 та 30 квітня, нацгвардійці військової частини 3056, разом із працівниками поліції забезпечуватимуть публічний порядок на вулицях Каховки.

Такі міри обумовлені проведенням комплексних організаційно-практичних заходів направлених на недопущення порушень карантинних обмежень та заборон передбачених законодавством. Просимо ставитись до цих мір з розумінням та не порушувати встановлений режим.

“У місті Каховка зараз досить складна ситуація з хворими. Тому, щоб унеможливити розповсюдження інфекції, місцевим жителям потрібно не виходити без особливих потреб та засобів захисту на вулиці, – розповідає заступник командира частини, підполковник Євген Чекалдін, – Ці два дні ми будемо патрулювати разом з поліцією у Каховці, а у Херсоні наші підрозділи також нестимуть службу в посиленому режимі”.

Звертаємо увагу, що у Каховці діятимуть карантинні мобільні блокпости на 3 км автошляху Т-2214 та по вулиці Мелітопольській 1а. Бетонними блоками обмежено рух та перекрито дороги.

Джерело

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН