Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Матері загиблого бійця з Верхньорогачицького району вручили посмертну нагороду сина

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, старшого сержанта ГУЗЕНКА СЕРГІЯ ОЛЕКСАНДРОВИЧА посмертно нагородили орденом «За мужність» III ступеня. Відповідний Указ Президента України №50/2020 «Про відзначення державними нагородами України» опубліковано на сайті Офіційного інтернет-представнитва Президента України.

Боєць загинув від ворожої кулі снайпера рятуючи пораненого побратима 4 лютого 2019 року в зоні проведення Операції Об’єднаних Сил у Донецькій області поблизу села Опитне.
23 квітня поточного року, щоб вшанувати пам’ять Сергія та вручити його мамі – Валентині Іванівні – орден, яким нагороджено (посмертно) її сина до рідного дому полеглого бійця завітали голова Верхньорогачицької районної державної адміністрації Євген Ларченко, Самійлівський сільський голова Світлана Грицаєнко та представники міжрайонного військомату.
Присутні вшанували пам’ять Сергія Гузенка і всіх загиблих воїнів, що відділи своє життя за Україну, хвилиною мовчання.

Крім того, Євген Ларченко висловив щире співчуття родині загиблого, подякували матері за те, що виховала мужнього сина, справжнього Героя та патріота, а також передав продуктовий та лікарський набори від районного антикризового штабу.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН