Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Комунальники наводять лад у парках і скверах Таврійська

Традиційно до травневих свят в Таврійську та селищі Плодове приводяться в порядок пам’ятники та територія біля них, наводиться благоустрій парків і зелених зон відпочинку.

Міський голова Микола Різак дав доручення комунальним службам міста до 1 травня привести в належний стан парк відпочинку в мікрорайоні Східний, зкосити траву в парку залізничників, підфарбувати пам’ятники.

Виконуючи доручення,  22 квітня, працівник виконкому Олександр Якущенко розпочав косити на Східному. Раніше комунальники почистили тут пісочницю для дітей, в декількох місцях залагодили пошкоджену тротуарну плитку. Як повідомляє начальник комунального підприємства «Таврійське ЖЕУ» Олександр Главацький,  його підлеглі відновлюють зламані лавочки, які було демонтовано з парку, а муляр-штукатур ЖЕУ Олена Тважинська має пофарбувати монумент Слави.

За інформацією директора «Таврійського водоканалу» Віктора Пономаренко, його підприємство з понеділка, 27 квітня, приступає до благоустрою території навколо пам’ятника Загиблому солдату на Плодовому. Там планується покосити траву, побілити сходи до пам’ятника та прибрати біля нього.

На четвер, 23 квітня, заплановано прибирання кладовищ в селі Малокаховка, де ховають померлих з Таврійська, та в селищі Плодове. Міська влада заручилась підтримкою міських підприємств ТОВ «Таврійський елеватор» (голова правління Олександр Чередніченко) та ТОВ «Демос» (директор Олександр Хорунжий), які надали для прибирання навантажувач та самоскиди.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН