Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителів Миколаївщини просять взяти дитину у родину

Служба у справах дітей Миколаївської облдержадміністрації звертається до миколаївців з проханням взяти дитину у родину.  Коли вона переступить поріг вашого дому, це буде її першим кроком у нове життя. І саме ви допоможете їй частіше всміхатися і навчите любити життя.

Родина – яке близьке та зрозуміле для нас слово. Ми з дитинства відчуваємо материнську ніжність та тепло, батьківську допомогу та мудре слово. Коли дитина оточена любов’ю, відчуває сердечне тепло і турботу батьків та на світ дивиться радісними очима – у неї щасливе дитинство. Тільки сім’я здатна забезпечити задоволення основних потреб дитини.

В Миколаївській області протягом I кварталу 2020 року усиновлено 14 дітей, з них: 11 – громадянами України та 3 – іноземними громадянами. Ще 42 дитини влаштовано під опіку (піклування) громадян України. Загальна кількість дітей в області, які виховуються в сім’ях опікунів та піклувальників, становить 1915.

Влаштовано у дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім`ї 5 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Станом на квітень 2020 року в області функціонує 44 дитячих будинків сімейного типу, де виховуються 284 дитини та 146 прийомних сімей, де виховуються 268 дітей. Разом у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях виховується 552 дитини відповідної категорії.

За більш детальною інформацією щодо влаштування дитини у родину звертайтесь до служби у справах дітей Миколаївської облдержадміністрації за адресою: м. Миколаїв, вул. Наваринська, 16, телефон 47-38-32, або звертайтесь до офіційної сторінки у Facebook:  https://www.facebook.com/ssdmoda/

Миколаївська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН