Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В поліції розповіли, що на Херсонщині переважна більшість громадян дотримується карантину

Про це повідомляють у відділі комунікацій поліції Херсонської області.

Правоохоронцізакликають мешканців області і надалі дотримуватись карантинних обмежень для недопущення розповсюдження коронавірусу COVID-19. Співробітники поліції Херсонщини працюють у посиленому режимі – проводять патрулювання, несуть службу на стаціонарних і мобільних постах, перевіряють осіб, котрі перебувають у самоізоляції та обсервації, також роз’яснюють мешканцям про необхідність дотримуватись правил карантину.

Як повідомив начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін, – «Більшість мешканців Херсонщини свідомо оцінюють ситуацію та дотримуються обмежень і правил карантину. Від імені поліцейських хочу подякувати свідомим людям за їх позицію. Поліція і далі працює у посиленому режимі, проводячи превентивні заходи та перевірки дотримання правил карантину».

Від початку запровадження карантинних обмежень на Херсонщині правоохоронці склали 356 протоколів, передбачені ст.44-3 «Порушення правил щодо карантину людей» Кодексу України про адміністративні правопорушення. З них: за порушення умов обсервації – 114 протоколів, за порушення самоізоляції – 11 протоколів, щодо керівників та працівників суб’єктів підприємницької діяльності – 99 протоколів, на перевізників -30 протоколів та на інших порушників карантинних заходів – 102 протоколи. Складені протоколи передані на розгляд судів.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН