Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Город в Одесском регионе блокируют для въезда на время карантина

Заехать и выехать из города Подольск временно будет нельзя.

Его решили полностью закрыть с 21 апреля до конца карантина.

Об этом сообщила в соцсети член Антикризисного штаба области, руководитель Благотворительного Фонда «Корпорация монстров» Катерина Ножевникова.

По ее словам, в город вступает Нацгвардия, которая поможет полиции усилить контроль на блокпостах. Будут пропускать только местных жителей, которые возвращаются домой, а также представителей предприятий, которые обеспечивают его жизнедеятельность.

Одесская жизнь

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Я,Ольга Бабаянц,доктор біологічних наук, завідувачка відділу фітопатології та ентомоолгії СГІ-НЦНС (м.Одеса), міжнародний експерт з якості пестицидів і агрохімікатів, тележурналіст, дійсний член української спілки тележурналістів України, сприймаю та вважаю за необхідне прийняти усі запобіжники щодо розповсюдження COVIT-19 на усій території України.
    Але, як фахівець з усіх перелічених питань, можу стверджувати, що для жителів ПРИЧОРНОМОР’Я є обов’язковим прогулянки до моря, особливо дітям. Саме зараз діти та дорослі отримують вітамін Д, вкрай неохідний для накопичення імунних властивостей до інфекційних чинників, включаючи й СOVID-19. нехай поліція патрулює та навчає людей бути застережливими щодо інфікування вірусом, але нехай жителі дихають та живуть у чистому довкіллі. Якщо наразі усіх людей тримати по домівках, з карантину вийдуть абсолютно хворі, не імунізовані люди, що спричинить катастрофу.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН