Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проєкт «ЛікиВдома» на Одещині: найчастіше шукали противірусні препарати, парацетамол, медичні маски, антисептики

Понад тиждень тому на Одещині стартував проєкт «ЛікиВдома». Завдяки зручному сервісу Liki24.com мешканці області можуть отримувати препарати за оптимальною ціною та безкоштовною доставкою.

З моменту старту проєкту близько тисячі жителів області успішно отримали свої доставки. Найбільш активними були жителі Одеси, Ізмайлу, Чорноморську та Білгород-Дністровську.

Найчастіше жителі шукали противірусні препарати, парацетамол, медичні маски, антисептики, експрес-тести на коронавірус, а також — ліки проти серцево-судинних захворювань, астми, гормоно-вмісні препарати.

Щоб замовити безкоштовну доставку в рамках програми ЛікиВдома, необхідно сформувати на сайті Liki24.com замовлення та у способах доставки обрати «Доставка Укрпоштою».

Сайт знайде потрібні ліки за оптимальною ціною – з-поміж 55 тис аптечних товарів із 5,6 тис точок з усієї України. Вона буде на 20% нижчою за середню аптечну. Замовляти доставку можна як на поштові відділення, так і адресно. Оплату за замовлення можна здійснити як попередньо карткою на сайті, так і при отриманні. Також, у жителів міста Одеси є можливість самостійно забирати ліки з аптек за попереднім бронюванням.

Винятки до замовлення з доставкою складають медикаменти, котрі потребують спеціального температурного режиму зберігання, входять до переліку наркотичних, психотропних засобів і прекурсорів, не є сильнодіючими або отруйними лікарськими засобами.

Для жителів області, у котрих немає можливості зробити замовлення в Інтернеті, діє спеціальна телефонна лінія – 068 296 14 52.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН