Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Ігри патріотів Херсонщини» цього року відбудуться пізніше

Щорічний обласний інтелектуальний турнір «Ігри патріотів Херсонщини», участь у якому беруть учні 4-9 класів закладів загальної середньої освіти Херсонської області, відбуватиметься в 2020 році вже вп’яте.

Складна епідеміологічна ситуація завадила вчасному старту – адже, зазвичай, перший етап турніру проводився саме у квітні. Але у цього відтермінування є й позитивний бік – у майбутніх учасників інтелектуальних змагань на звання кращого знавця рідного краю, його природного розмаїття, історичних перипетій, літературних і мистецьких здобутків з’явився додатковий час на підготовку.

Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки створила відеоролик, у якому мова йде про особливості проведення турніру в цьому році. Координатор проєкту Ольга Крижановська нагадує потенційним організаторам турніру – вчителям і бібліотекарям – про умови проведення турніру, його ресурсне забезпечення, а також знайомить з можливостями використання ігрових розробок у актуальній на сьогодні дистанційній освітній роботі.

Херсонська обласна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН