Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславському медколеджі розповіли про видатних випускників

Розповідати про наших випускників продовжили в Бериславському медколеджі. Історію успіху опублікували на сторінці закладу освіти.

Перший президент студентської ради коледжу, цілеспрямований та рішучий випускник 2010 року відділення “Лікувальна справа” Олександр Молчанов.
Зараз Олександр працює лікарем- анестезіологом-реаніматологом у Каховській центральній районній лікарні.

Сьогодні випускник ділиться з нами своїм досвідом та знаннями:
“У 2010 році закінчилося моє навчання у коледжі. У цьому ж році я вступив до Запорізького державного медичного університету на 1 медичний факультет за спеціальністю ” Лікувальна справа”. За 6 років навчання в університеті написав більше 10 наукових статей на кафедрі анатомії людини, оперативної хірургії та топографічної анатомії. Також брав участь у захисті наукової роботи на регіональних і міжнародних конференціях.
Був депутатом Запорізької міської молодіжної ради. Під час навчання очолював молодіжну організацію і благодійний фонд “Перспектива молоді”. На 6 курсі проходив стажування у Гродненській обласній лікарні (Білорусь).
Після закінчення університету вступив на факультет післядипломного відділення ЗДМУ за спеціальністю “Анестезіологія та інтенсивна терапія”, який закінчив успішно. Під час інтернатури на базі КНП “Міська лікарня екстреної і швидкої медичної допомоги” Запорізької міської ради написав більше 5 наукових робіт з антибіотикорезистентності . Там пропрацював лікарем-анестезіологом з 2017 по 2019 рік.
З 2019 року працюю клінічним ординатором, лікарем- анестезіологом-реаніматологом у КНП “Каховська ЦРЛ” у відділенні анестезіології та реанімації.
Вважаю, що навчання у Бериславському медичному коледжі відіграло величезну роль у моєму подальшому професійному виборі та самовдосконаленні. Дружня студентська атмосфера, доброзичливе ставлення адміністрації закладу до студентів, повна самовіддача педагогічного колективу – все це дає неймовірний поштовх до подальшого професійного росту. Щоб стати лікарем потрібно обов’язково пройти школу медичного коледжу, для того, щоб визначитися з подальшим професійним вибором та зрозуміти роботу медпрацівника”.

Олександре, ми ПИШАЄМОСЯ ВАМИ!
Бажаємо успіхів у вашій нелегкій праці! Бережіть себе! Будьте здорові!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН