Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині коронавірус виявили ще у чотирьох людей

Станом на 13:00 18 квітня в Миколаївській області зареєстровано 35 підтверджених випадків захворювання на COVID-19. Хворобу виявили ще у чотирьох людей. Троє – з Вознесенського району. Одна людина – з Миколаєва.

Речниця Миколаївського обласного штабу з протидії коронавірусу Валерія Котовська каже:

“Двадцять чотири випадки – у місті Вознесенськ та Вознесенському районі. П’ять випадків – у місті Миколаєві. Чотири випадки – у Доманівському районі. По одному випадку – в місті Южноукраїнськ та Арбузинському районі. У Доманівському районі на одну людину стало більше. Тому що пацієнт, який вчора прописувався як житель із Первомайського району виявився із Доманівщини”.

У селі Воронівка Вознесенського району 18 квітня підтверджено ще три випадки захворювання на Covid-19. Це двоє чотиримісячних дітей та одна вагітна жінка. Симптомів хвороби у них поки немає.

“Вагітна жінка. Тридцять восьмий тиждень. Уже завезли її в Миколаїв у перший пологовий будинок. І дві дитини – двійнята”, – говорить голова Олександрівської ОТГ Микола Бензар.

Староста села Воронівки Олександр Якушкін телефоном повідомив:

“Це двоє маленьких діток із сім’ї, онука якої була в контакті з першими захворілими. Їхня прабабуся була в контакті з тими, що захворіли. Вони з однієї релігійної громади. А ці діти – це діти онуки цієї бабки. Вагітна жінка не пов’язана з людьми з цієї релігійної громади. В неї взяли пробу у зв’язку з тим, що вона на дев’ятому місяці вагітності. Вона поряд із ними не живе. І тест у неї брали тільки тому, що вона вагітна. І показало також плюс”.

У Миколаєві коронавірус підтвердили у п’ятьох людей. Серед них є шестирічна дитина, яка знаходиться в Миколаївському обласному центрі лікування інфекційних хвороб. ЇЇ стан середньої тяжкості. Начальниця міського управління охорони здоров’я Ірина Шамрай говорить:

“Двоє осіб знаходяться вдома на самоізоляції. В одної легкий стан, в іншої середньої важкості пневмонія. Троє осіб знаходяться на стаціонарному лікуванні в нашому обласному інфекційному центрі. Середній медпрацівник без симптомів захворювання знаходиться на самоізоляції. Це медична сестра первинної медико-санітарної допомоги №4”.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН