Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині встановили дезінфікуючий бар’єр

Про це повідомили на сторінці Миколаївської ОДА. Заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Тетяна Панова здійснила робочу поїздку до села Прибужани, аби перевірити стан організації та виконання заходів по попередженню поширення  вірусної хвороби COVID-19.

У зв’язку з тим, що в Пибужанівській громаді виявлено випадок  захворювання на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-coV-2, на виїзді із села Прибужани в напрямку села Яструбинове встановлено дезинфікуючий бар’єр для знезараження  автотранспортних засобів.
Також проведено перекриття ґрунтових доріг до сіл Новокантакузовка та Козубівка Доманівського району.
«Такі виїзди допомагають оцінити дієвість мір, які ми вводимо, аби зменшити кількість ймовірних хворих в районі. Ми не можемо змусити усіх залишатися вдома, але дуже просимо свідомо прийняти таке рішення, аби не наражатись на небезпеку. Все залежить лише від свідомості людей», – підкреслила Тетяна Панова.

Вознесенська районна державна адміністрація звертається до мешканців району з проханням дотримуватися рекомендованих правил поведінки, аби запобігти поширенню коронавірусу.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН