Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Бериславщині триває капітальний ремонт дороги

Про це повідомляє депутат Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко, на своїй сторінці у ФБ він написав наступне:

Я покохав Бериславщину невипадково. Адже в одному місці поєднується декілька важливих та близьких моїй душі речей: славна історія українського козацтва, Дніпро та щедрі родючі херсонські степи. Невипадково, що саме в цій місцині я багато років тому і заснував сільгосппідприємство “Злато Таврії”, яке стабільно працює, розвивається, створюючи нові робочі місця та поповнюючи місцевий бюджет. Мені приємно, що велике дорожнє будівництво розпочалось саме тут, на Бериславщині.

За останні п’ять років про проблеми на Милівській та Новокаїрській дамбах говорив на всіх рівнях: від сесій облради та губернаторів до особистого спілкування з міністром інфраструктури та прем’єр-міністром України. І ось дорожня техніка працює у нас. Я ще в 2015 році, як кандидат в депутати Херсонської обласної ради, обіцяв моїм односельчанам та виборцям вирішити цю проблему – і всі ці роки ми разом з командою рухались до її вирішення. Свого часу, через облраду, за що я вельми вдячний моїм колегам, вирішили питання щодо фінансування проєктно-технічної документації вартістю майже 1,2 мільйона гривень, тримаючи це питання весь час на контролі” , – пише Ігор Васильович у себе на сторінці,  акцентуючи на підтримці депутатів Херсонської обласної ради та представників влади різних рівнів.  Співпрацює підприємство “Злато Таврії” і з працівниками, які виконують дорожні роботи. 

Роботи виконує ТОВ «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ», здійснюючи капітальний ремонт мостового переходу автомобільної дороги Т–04–03 Мар’янське-Берислав -/Р-47/:

– на мосту: заміна крайніх балок прогонової будови мосту на нові, забезпечення нормативного габариту проїзду, влаштування нової залізобетонної плити прогонової будови, ремонт опор, проїзної частини та тротуарів;

– на підходах до мосту: повне відновлення всіх конструктивних шарів дорожнього одягу, заміна елементів облаштування та обстановки дороги (дорожніх знаків металевого огородження бар’єрного типу).

Колектив підприємства “Злато Таврії” весь час спілкується з працівниками підрядної організації «АЛЬТКОМ»: ми допомогли їм вирішити питання щодо проживання та харчуванням працівників компанії”, –  пікреслив Ігор Йосипенко і технічні подробиці робіт, звернувшись до жителів села.

“Шановні мешканці Милівської ОТГ та сусіди!

Ми, багато років, мріяли про цей ремонт, аби безпечним був наш шлях, тепер давайте разом слідкувати за ходом робіт, контролюючи їх якість.

Окремо хочу подякувати голові Херсонської облдержадміністрації Юрію Гусєву та начальнику Служби автомобільних доріг у Херсонській області Миколі Савченко за розуміння важливості вирішення цього питання та зусилля.

Приємно і те, що капремонт здійснюється без закриття руху транспорту!“, – пікреслив Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради, очільник підприємства “Злато Таврії”. 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН