Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці хочуть захистити сільгосптоваровиробників ОТГ

Депутат міської ради Тетяна Мосьпан : Ми маємо захистити сільських тружеників Райського та Дніпрянського старостинських округів!

З таким депутатським зверненням на позачерговій сесії міської ради, 9 квітня звернулась до міського голови Володимира Коваленко та своїх колег – депутатів, депутат міської ради Тетяна Мосьпан. Приводом для звернення стали численні звернення працівників ДП “Таврія” щодо масових звільнень на цьому підприємстві. Публікуємо повний текст звернення Тетяни Мосьпан:

До мене, як депутата Новокаховської міської ради, звернулися працівники ДП “Таврія”, щодо питання масового звільнення працівників підприємства.

Більшість з цих працівників пропрацювали не один десяток років на даному підприємстві, люди занепокоєні, що втратять робочі місця і залишаться без засобів існування, бо підприємство занепадає і є загроза його банкрутству та припинення існування всієї інфрструктури.

Враховуючи те, що збереження робочих місць та підприємств є пріоритетом державної політики, прошу Вас, Володимире Івановичу взяти на особистий контроль дану ситуацію та скоординувати роботу відповідних служб, з метою знайти шляхи вирішення зазначеної проблеми, враховуючі в першу чергу збереження робочих місць !

Новокаховська ОТГ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН