Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мешканцям Одеської області рекомендують залишитися вдома на вихідних

Мешканцям Одеси та області рекомендують обмежити пересування з 13:00 суботи 11 квітня до 06:00 понеділка 13 квітня. Про це під час брифінгу заявили начальник Головного управління Нацполіції в Одеській області Олег Бех та голова обласної адміністрації Максим Куций.

Олег Бех каже, усе через прогнозований на середину квітня пік захворюваності на коронавірусну інфекцію. Він також зазначив, що комендантської години в області не буде і порекомендував залишатись вдома.

“Ми рекомендуємо людям утриматись (від виходу на вулицю – ред.) на вихідні дні з 13:00 суботи до 06:00 понеділка. Ми будемо намагатись максимально працювати та роз’яснювати. Тому що є інформація, яка опублікована Міністерством охорони здоров’я, про те, що розпочинається пік захворюваності на коронавірусну інфекцію”, – розповів Олег Бех.

За його словами, виходити на вулицю можна групою не більше двох осіб, дотримуватись відстані між людьми, носити маску та бажано не контактувати з іншими особами. Вигулювати домашніх тварин може одна людина, зазначив Бех.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН