Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Гуртовий ринок на Херсонщині призупинив свою роботу

Відповідну заяву зробила голова сільської ради Валентина Костенко. За її словами, відповідне рішення висунули через недотримання санітарно-карантинних норм. Сьогодні влада та громадськість вирішуватимуть це питання повторно.

“Я Великокопанівський сільський голова, Валентина Костенко, звертаюся до всіх жителів нашої громади та всіх, чиє життя пов’язане з гуртовим овочевим ринком. “Нежданний” з проханням не піднімати паніку навколо ситуації, яка склалася на сьогодні. Ринок не закрили на час карантину – ринок призупинив свою роботу. Це рішення регіональної комісії за розпорядженням 24. Причиною цього рішення є недотримання умов карантину, які були виявлені 8 квітня 2020 року обласними перевіряючим службами. Вже завтра, 10 квітня о 8 годині ранку три гілки влади : обласна, районна ,місцева та адміністрація ринку , зустрінемося на території села Великі Копані, для вирішення проблеми ліквідації всіх зафіксованих порушень.

Більшість порушень – це наші з вами : багато зафіксовано людей без масок; скупчення громадян на тему ” а пабалакать” і т.д. Будуть розроблені заходи по усуненню недоліків ( обов’язково ми їх опублікуємо). І ми всі з вами , дотримуючись правил, будемо їх виконувати, адже від їх виконання буде залежати наш добробут та життя. Прошу всіх не приймати ніяких рішучих протиправних дій, адже дотримуючись всіх правил , цю проблему можна вирішити в короткі строки. БЕЗ ПАНІКИ!”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН