Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Генічеських платників податкова обслуговує за допомогою електронної пошти

У зв’язку із запровадженням режиму надзвичайної ситуації та з метою попередження поширення коронавірусної інфекції «COVID-19» просимо платників Генічеського управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі утриматись від відвідування податкових органів.

Необхідну кореспонденцію, листи та заяви необхідно надсилати на адресу Генічеського управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі засобами поштового зв’язку, або у сканованому вигляді електронною поштою на адресу: ks10.info@tax.gov.ua Електронний кабінет: https://kherson.tax.gov.ua.

У невідкладних випадках кореспонденцію можна залишити, дотримуючись вимог індивідуального захисту (маска, рукавиці, тощо), у відповідних ящиках, які розміщені у Центрі обслуговування платників.

За додатковою інформацією звертайтеся до спеціалістів Генічеського управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за телефонами: (05534) 3-16-57 та (05534) 3-16-43.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН