Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Нижньосірогозькому районі цілодобово працює карантинно-медичний пост

Через поширення коронавірусу на дорогах Херсонської області запрацювали блокпости. Один з них — на території Нижньосірогозького району. Цілодобово там чергуватимуть представники Нацполіції, Державної служби з надзвичайних ситуацій та медики. Вони проводять температурний скринінг водіям і пасажирам, перевіряють документи та з’ясовують причину приїзду 

На території Сірогозщини карантинно-медичний блокпост встановлено на 352 кілометрі автомобільної дороги М-14 Одеса — Мелітополь —  Новоазовськ (біля села Нижні Торгаї).

На стаціонарному блокпосту чергують 2 представники Нижньосірогозького відділення поліції Каховського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Херсонській області, рятувальник 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Нижньосірогозького району та фельдшер Нижньосірогозького центру первинної медико-санітарної допомоги.

Правоохоронці зупиняють всі транспортні засоби, перевіряють документи та спеціальні дозволи на перевезення громадян і вантажів. Пропонують провести температурний скринінг водіям та пасажирам транспортних засобів. Також контролюють експлуатацію встановлених дезбар’єрів.

Температура 36,6̊ — проїзд дозволено!Температура 36,6̊ — проїзд дозволено!

Працівники поліції не блокують, не обмежують та не перешкоджають руху транспорту.

При виявленні громадян з підвищеною температурою тіла, з ознаками захворювань типу ГРВІ транспортний засіб затримується. Черговий медик

проводить обстеження пасажирів та приймається рішення стосовно подальших заходів, а саме: визначення потреби самоізоляції громадян, необхідності обсервації чи госпіталізації.

Рятувальники здійснюють санітарно-епідемічну обробку транспортного засобу дезінфікуючими засобами на відповідному майданчику.

Такі заходи вживаються задля протидії поширення коронавірусу.

Правоохоронці виконують також превентивні функції — забезпечують правопорядок та безпеку дорожнього руху Правоохоронці виконують також превентивні функції — забезпечують правопорядок та безпеку дорожнього руху 

Також правоохоронці, рятувальники та медики проводять роз’яснювальну роботу з водіями щодо важливості дотримання встановлених обмежень та у разі потреби — надають допомогу в межах своєї компетенції. Крім того, поліцейські на карантинних постах виконують і свої повсякденні превентивні функції — забезпечують правопорядок та безпеку дорожнього руху. 

Правоохоронці, рятувальники і медики вкотре закликають громадян з розумінням поставитися до вимушених заходів та дотримуватися карантину.

Нижні Сірогози City

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН