Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Очільник Херсонської ОДА прокоментував кілометрові затори на в’їзді у Херсон

Вчора на в’їзді у Херсон утворилися кілометрові затори. Стан ситуації щодо карантинних блокпостів та вимушених заторів на в‘їздах до міста пояснив голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв.

Блокпости на визначених ділянках встановлено за відповідним рішенням регіональної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Метою карантинних блокпостів є дезинфікація транспортних засобів та вимірювання температури у людей.
Сьогодні на кількох блокпостах утворились багатогодинні затори. Керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації за моїм дорученням було прийнято та спрямовано для виконання Національною поліцією України рішення про обов‘язковість перевірки лише транспортних засобів з державними номерами, які зареєстровані не в Херсонській області. Наразі на ділянку між Олешками та Херсоном перекинуто додаткові сили Патрульної поліції Херсонської області.
Завтра на засіданні штабу розглянемо додаткові заходи по посиленню та підвищенню пропускної спроможності й ефективності роботи карантинних блокпостів в нашій області.

Приношу вибачення за незручності та закликаю за можливості залишатись вдома та виконувати рішення Кабінету Міністрів України  і рекомендації Міністерства охорони здоров’я України.

Фото Ніни Кондратюк

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН