Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Медики лікарні Карабелеша чергують на блокпосту

З учорашнього дня медпрацівники лікарні ім.Є.Є.Карабелеша розпочали цілодобові чергування на блокпосту автодороги «Білозерка-Херсон» в районі УЧГОСПУ (Білозерський район). У команді з ними працюють представники Нацполіції та ДСНС. В’їзд та виїзд з обласного центру не заборонений. Але відповідно до визначеного алгоритму дій медики в обов’язковому порядку безконтактно вимірюють температуру тіла у водіїв автотранспорту та їх пасажирів.

За минулу добу було оглянуто 1450 чоловік. Крім цього фахівці проводять роз’яснювальну роботу серед людей. Згідно з установленими правилами громадянам, у яких температура підвищена, рекомендують звернутися до сімейного лікаря і залишатися в умовах самоізоляції, у кого перевищує позначку 38 градусів – доставляються у супроводі поліцейських до лікарні ім.Тропіних.

На жаль, не всі погоджуються надавати свої особисті дані для подальшої передачі їх під нагляд. Але лікарі наполегливо рекомендують не нехтувати своїм станом і не наражати на небезпеку рідних та оточуючих їх людей.

Навколо м. Херсона діє 4 блокпости, а в області – 11. Посилені заходи спрямовані на протидію поширення коронавірусу як в Херсоні, так і області загалом.

Сьогодні на цілодобове чергування медики заступили знову. По 12 годин напруженої і відповідальної роботи очікується особливо у вихідні дні. Адже попри всі заборони люди виїжджатимуть за межі міста і повертатимуться назад. Враховуючи той факт, що в обласному центрі зафіксовано ще 4 випадки зараження коронавірусом, велике прохання до всіх проїжджих виявляти терпіння, з розумінням ставитися до медиків, які виконують свої обов’язки.

Тільки разом ми можемо сподіватися, що небезпечній інфекції буде поставлений надійний заслін.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. На мой взгляд очень глупое решение отправлять медиков ( восновном медсёстры. Тоесть женщины от 40+ лет.) Для того чтобы измерить температуру бесконтактных термометром нужно нажать одну кнопку и подержать секунду – температуру показывает на экране.С этой задачей может справиться абсолютно любой человек. Толку от этих проверок нет ( полномочий запрещать продолжать движение у поста нет.) Зато если человек попадёт в больницу Водников ( не дай бог ) с апендицитом,инфаркт, инсульт и тд. То сделать укол или поставить систему нужны профессиональные умения, а медиков которые могут это сделать не будет.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН