Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині створили онлайн-платформу для боротьби із коронавірусною інфекцією

На Одещині в Одеському центрі громадського здоров’я підготували онлайн-платформу з матеріалами щодо коронавірусу (COVID — 2019).

Матеріали поділені за різними тематичними групами, а саме:

— друковані;
— відеоролики;
— ілюстративні матеріали.

Окрім того, дані порталу розподілені за цільовими аудиторіями:

Для громадськості — https://healthcenter.od.ua/coronavirus/gromadskost
https://healthcenter.od.ua/coronavirus/operatyvnyj., де зображена інформація щодо загальних рекомендацій щодо профілактики COVID-19. Також за посиланням можна знайти інформацію стосовно моніторингу ситуації із кількістю госпіталізованих осіб із підозрою та підтвердженими випадками захворювання.

Для медиків — https://healthcenter.od.ua/coronavirus/likaryam/, де розміщена інформація стосовно клінічних рекомендацій, бази нормативних документів, відео для медичних працівників.

Для органів місцевого самоврядування —
https://healthcenter.od.ua/…/rekomendacziyi-dlya-organiv-m…/, де знаходиться інформація стосовно рекомендацій для органів місцевого самоврядування, які опрацьовані Національною службою здоров’я України.

Для ЗМІ — https://healthcenter.od.ua/coronavirus/, де зібрана уся оперативна інформація для розповсюдження та використання.

Будьте здорові. Бережіть як фізичне, так і психічне здоров’я. Використовуйте та поширюйте лише доказову та верифіковану інформацію.

Народна думка

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН