Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У чотирьох жителів Херсонщини підозра на коронавірус

Про це на своїй сторінці повідомив очільник Херсонської ОДА Юрій Гусєв.

За даними Херсонського обласного лабораторного центру МОЗ, вчора,с на 17:00 в області 4 особи з підозрою на коронавірус.

1 випадок захворювання на COVID-19 підтверджено.

Крім того, вчора херсонці отримали черговий вантаж гуманітарної допомоги з Китаю, зокрема:

Медичні респіратори – 3 300 шт., декілька видів медичних масок посиленого ступеня захисту – 2 820 шт. та медичні біозахисні костюми – 880 шт. Всі ці засоби захисту вже розподілено між центром екстреної медичної допомоги та закладами охорони здоров’я.

Для лікарень отримали: медичні рукавички різних розмірів, медичні шапочки, датчики універсальні багаторазові, фільтри вірусно-бактеріальні, термометри, контур дихальний та інше.

Станом на ранок 30 березня у рамках роботи Єдиного антикризового штабу надійшло благодійної допомоги на загальну суму 10 200 000 грн.

Допомогу отримало майже 100 осіб: малозабезпечені, одинокі матері, багатодітні родини – у вигляді продуктів харчування (крупи, борошно, макарони, олія, печиво).

На «гарячу лінію» штабу за весь період роботи звернулося 817 осіб.

З метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції в Херсонській області, у трьох напрямках на в’їздах та виїздах з міста Генічеська встановлено блокпости.
На блокпостах чергують рятувальники, поліцейські, представники органів місцевого самоврядування. Пости забезпечені засобами індивідуального захисту та термометрами для вимірювання температури усіх, хто перетинає межі міста.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН