Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні активно функціонує антикризовий штаб

Вже тиждень для всіх жителів Херсонщини працює кол-центр Єдиного антикризового штабу, який забезпечує населення груп ризику гуманітарною допомогою в умовах карантину. Про це повідомляють на офіційному сайті Херсонської ОДА.

520 дзвінків надійшло на «гарячу лінію». Працівники штабу обробляють кожне звернення, намагаються оперативно надати допомогу та закрити потреби людей.

Мешканці Херсонщини звертаються за консультацією та гуманітарною допомогою. Зокрема, їх цікавить інформація щодо ситуації з вірусом COVID-19, як захиститись, місця обсервації, механізм самоізоляції, де придбати захисні засоби тощо.

До роботи антикризового штабу долучаються всі небайдужі.

11 представників громадських організацій та асоціацій за власні кошти здійснюють адресну поставку продуктів харчування, масок, антисептиків громадянам на основі звернень до кол-центру.

86 волонтерів допомагають з фасуванням продовольчих пакетів та розвозитимуть їх за заявками.

Соціально відповідальні бізнесмени роблять внески у боротьбу з поширенням коронавірусу в Херсоні та області.

З 20 березня 2020 року підприємцями у рамках роботи штабу перераховано:

131 тис. 571 грн – на рахунок обласної інфекційної лікарні ім. Г.І.Горбачевського для придбання медичного обладнання, медикаментів, засобів індивідуального захисту;

110 тис. грн – на гуманітарну допомогу.

Також на складське приміщення (на базі Херсонського машинобудівного заводу) надходить гуманітарна допомога. Зокрема, на сьогодні в наявності консервна продукція, олія, борошно та пшенична крупа.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН