Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відтепер відвідати Хортицю можна онлайн

Різноманітні ресурси пропонують під час карантину свої послуги онлайн. Світові музеї та опери влаштовують трансляції, аби привабити людей та розважити населення, а співаки влаштовують домашні концерти.

Пожвавив роботу в facebook і Національний заповідник «Хортиця». Там часто публікують пізнавальні фільми, посилання на матеріали про свої цікаві експонати, фоторепортажі. Про це повідомляє “Индустриалка“.

Також 19 березня заповідник відкрив нову сторінку «Запорозька Січ на Хортиці / Zaporozhian Sic» однойменного історико-культурного комплексу. В улюблені туристами місця на Хортиці зараз ходити не рекомендують.

Відомий запорізький краєзнавець Роман Акбашев провів першу 3-годинну онлайн екскурсію – «Запоріжжя, якого немає». По місту не гуляв, а показував фото зниклих будівель Запоріжжя та розповідав цікаві історії. Екскурсія була платною, 50 грн. з людини. Але, за словами Романа, зібрала 49 осіб. З яких багато було запорожців, тепер живуть за кордоном. Роман Акбашев повідомив, що думає і над тим, щоб проводити безкоштовні екскурсії та розміщувати вінтажні фоторепортажі.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН