Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаївській ОДА пояснили ситуацію довкола першого випадку інфікування жителем регіону

На офіційому сайті Миколаївська обласна державна адміністрація надала роз’яснення щодо першого зафіксованого Міністерством охорони здоров’я України лабораторно підтвердженого випадку коронавірусної інфекції на Миколаївщині.

За інформацію оперативного штабу при Головному державному санітарному лікареві Миколаївської області мова йде про мешканця м.Миколаєва, який самостійно звернувся за медичною допомогою в Олександрійську клінічну лікарню (м.Київ), де йому було встановлено з лабораторним підтвердженням захворювання на COVID-19.

Звертаємо увагу, що відповідно до встановлених медичних нормативно-правових актів реєстрація випадків інфекційних хвороб здійснюється за місцем виявлення хворих.

Центр громадського здоров’я МОЗ України підтвердив реєстрацію цього випадку за м. Києвом. Інформацію про реєстрацію випадка за Миколаївською областю буде змінено в режимі встановленої інформаційної програми в 20.00 28.03.2020.

Також повідомляємо, що медиками м.Миколаєва було обстежено на короновірус COVID-19 контактних осіб мешканця м.Миколаєва та за результатами проведення ПЛР діагностики в Миколаївському обласному лабораторному центрі отримано негативний результат.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН