Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонським пенсіонерам безкоштовно роздали маски

Понад 400 багаторазових медичних масок за два дні роздав херсонець Денис Суханов. Розказує, що ідея шити маски з’явилась, насправді, ще до того, як запустили карантин.

“Ще 16-го числа, коли я пішов купувати маски для себе і своїх близьких, зрозумів, що масок просто немає в аптеках. Випадково я знайшов людину, яка шиє ці маски, звернувся до неї і закупив невелику кількість для тих, хто поруч зі мною, для своїх друзів, близьких і для колег”.

Денис розповідає, що виклав пост у Facebook і за кілька днів людина, яка шила маски, вже не могла впоратися з такою кількістю замовлень. Сьогодні (26-го березня –ред.) Денисові вдалося знайти жінок, які шиють маски самі та організувати доставку матеріалів в умовах, коли магазини з тканинами не працюють. Тим, кому це необхідно і хто не може купити сам, чоловік привозить маски безплатно. Сьогодні волонтери приїхали до обласного хоспісу. Розказує медична сестра Вікторія Авдєєнко:

“У нашому закладі зараз дуже погано з захистом від вірусу. Я побачила у Facebook пост Дениса, написала йому прохання про допомогу. І він посприяв нам. Він сьогодні нам привіз 50 масок. І працівників в нас 50”.

Сьогодні (26-го березня-ред.) багато замовлень, так само, як і вчора. Люди розбирають маски і вистачає не всім. Вчора, говорить Денис Суханов, роздали близько 400. Сьогодні їх розвозять по мікрорайонах обласного центру для пенсіонерів:

“Літні люди дуже швидко передають інформацію один від одного, ми показали конкретні місця, де ми будемо роздавати маски. Приїхали в мікрорайон, а там – натовп. Тож вирішили роздавати адресно”.

Цього ж дня маски відвезли до херсонського обласного будинку дитини.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН