Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Прокуратура Херсонської області змінила режим роботи

Про це повідомили на офіційній сторінці Прокуратури Херсонської області.

У зв’язку з карантинним режимом та надзвичайною ситуацією на території України тимчасово обмежено допуск до адміністративних будівель органів прокуратури та встановлено особливий порядок роботи. 
У зв’язку з цим на час дії карантину на всій території України ПРОВЕДЕННЯ ОСОБИСТОГО ПРИЙОМУ ЗАЯВНИКІВ, ЗАПИТУВАЧІВ ІНФОРМАЦІЇ, ДЕПУТАТІВ УСІХ РІВНІВ В ОРГАНАХ ПРОКУРАТУРИ ПРИЗУПИНЯЄТЬСЯ.
Враховуючи ситуацію, яка вимагає дотримання правил карантину, просимо обрати більш сприятливий час для направлення звернень та запитів на адресу органів прокуратури, а також з розумінням віднестись до можливих випадків більш тривалого строку їх розгляду ніж той, що передбачений чинним законодавством.
Водночас звернутися до прокуратури Херсонської області з письмовим зверненням та запитом на публічну інформацію Ви можете:
– поштою на адресу прокуратури Херсонської області, вул. Михайлівська, 33, м. Херсон, 73025;
– електронною поштою за посиланням та формою на офіційному сайті прокуратури Херсонської області в рубриці «Телефони «гарячої лінії» та електронна поштова адреса для звернень громадян» https://kherson.gp.gov.ua/ua/tel_hotline_emails
зателефонувавши на телефон «гарячої лінії» – (0552) 49-61-55.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Один коментар

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН