Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська податкова поповнилася молодими кадрами

Вчора у колективі податкової служби області урочисто склали Присягу державного службовця податківці – переможці за результатами конкурсу на заміщення вакантних посад державної служби категорії «В», який відбувся 11.03.2020 року.
Новопризначені державні службовці присягнули вірно служити українському народові, дотримуватися Конституції і законів України та втілювати їх у життя, поважати й охороняти права, свободи і законні інтереси громадян і з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки.

Малюжця Олександра Ігоровича призначено на посаду головного державного ревізора-інспектора відділу організації стягнення боргу та роботи з безхазяйним майном управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Козачка Сергія Олексійовича призначено на посаду головного державного ревізора-інспектора сектору моніторингу та інформаційно-аналітичного забезпечення управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Підписаний молодими спеціалістами текст Присяги буде долучений до особових справ, а інформація про її прийняття – внесена до трудових книжок державних службовців.

З метою якнайшвидшого здобуття професійних знань та практичних навичок для виконання обов’язків на займаних посадах, мінімізації процесу адаптації до умов роботи в органах ДПС та розкриття особистого потенціалу, за молодими співробітниками закріпили наставників, досвідчених фахівців з відділів, на посаду в які їх призначено.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН