Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві стартував челендж “Підтримай працівника”

Приватне акціонерне товариство “Миколаївської теплоелектроцентралі” запустило челендж “Підтримай працівника”. Генеральний директор Юрій Кішко звернувся до роботодавців, аби ті на період карантину надали своїм працівникам оплачувану відпустку та забезпечили засобами захисту.

“Я закликаю вас підтримати працівників у цей нелегкий період в нашому місті, країні у світі. Піклуючись про своє здоров’я, здоров’я своїх колег і для того, щоб запобігти розповсюдженню захворювання, я пропоную керівникам долучитися до нашого челенджу “Підтимай працівника”. Надати оплачувану відпустку і за можливістю виділити кошти на придбання відповідних засобів захисту: антисептиків, масок, ліків. Ми це вже зробили. Підтримайте і ви свого працівника”, – каже Юрій Кішко.

Із 23 березня працівники “Миколаївської ТЕЦ” йдуть в оплачувану відпустку . Для підвищення рівня безпеки на робочому місці в умовах виникнення і поширення коронавірусної хвороби прийнято рішення виплатити по 500 гривень кожному для придбання антисептиків та засобів особистої гігієни.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН