Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Релігійні заходи обмежать на Херсонщині на час карантину

Про це говорили в Чаплинській районній державній адміністрації, там провели робочу нараду із представниками релігійних громад району.

На ній обговорили питання щодо запобіжних дій задля попередження поширення коронавірусу в релігійних храмах району та серед вірян.

Голова районної державної адміністрації, Володимир Галицький інформував присутніх священослужителів різних релігійних конфесій про важливість дотримання стандартних рекомендацій ВООЗ та МОЗ України для громадськості щодо зменшення впливу і передачі вірусу COVID-19, про заходи по зниженню ризику захворювання коронавірусом. Звернено увагу на вирішення питання щодо недопущення скупчення громадян в церковних храмах.

Спільно обговорилм ряд рекомендацій виконавчої влади представникам духовенства при відвідуванні храмів вірянами на період карантину. Не оминули питання проведення антисептичних заходів, використання одноразового посуду, проведення при можливості богослужінь в режимі он – лайн тощо. Представники релігійних громад доповнювали рекомендації своїми пропозиціями. Зійшлися на беззаперечному виконанню вимог ВООЗ та на вжитті різного роду запобіжних дій задля попередження поширення коронавірусу при богослужіннях,

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН