Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Білозерському районі проводять превентивні заходи для боротьби з коронавірусною інфекцією

Під керівництвом голови Білозерської районної державної адміністрації  20 березня 2020 року відбулось позачергове засідання районної постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляють на офіційній сторінці.

Члени комісії обговорили хід виконання попередніх рішень районної постійної комісії, які були прийняті протягом березня, та відпрацювали нові завдання, згідно з протокольним рішенням регіональної комісії з питань ТЕБ та НС № 13.
З урахуванням результатів обговорення комісія прийняла ряд важливих рішень щодо заходів боротьби з поширенням коронавірусної інфекції, а саме:

Органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам організаціям всіх типів та форм власності:

забезпечити безумовне виконання п.п. 3 п. 2 постанови Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року № 215 в частині заборони роботи закладів торговельного обслуговування населення (ринків усіх типів та форм власності);

вжити вичерпних заходів щодо забезпечення та безперебійного перевезення до робочих місць медичного та іншого персоналу, залученого до заходів протидії поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.

КП «Білозерська центральна районна лікарня», КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Білозерського району» спільно з районним військовим комісаріатом опрацювати питання щодо доцільності проведення спеціальних зборів з військовозобов’язаними відповідних медичних спеціальностей, які перебувають поза межами системи охорони здоров’я, з метою їх можливого залучення до виконання заходів стабілізації епідемічної ситуації.бі

Білозерськомурайонному відділу лабораторних досліджень ДУ «Херсонський лабораторний центр МОЗ України» надати рекомендації щодо дій у разі захоронення осіб, померлих внаслідок захворювання на гостру респіраторну хворобу СОVID-19.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН