Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Хабар у гривні та доларах взяв одеський поліцейський: справу розслідують в ДБР

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, повідомили про підозру інспектору Управління патрульної поліції в Одеській області у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Слідством встановлено, що 28 січня 2020 року поліцейський зупинив вантажівку, яка перевозила небезпечний вантаж, а саме аміачну селітру. За непритягнення водія до адміністративної відповідальності та незатримання транспортного засобу, патрульний почав вимагати у водія хабар у сумі 2500 гривень і 100 доларів США

Потерпілий сфотографував серії і номери грошових купюр на особистий мобільний телефон, передав їх підозрюваному, після чого звернувся до правоохоронних органів.

Процесуальне керівництво досудовим розслідувань у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Одеської області. Оперативний супровід – Одеське управління ДВБ Національної поліції.

У разі доведення вини, подозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН