Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині завершують ремонт траси Н-14

Ділянку траси Н-14 “Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв”, у межах Миколаївської області, відремонтували на 90%. Бетонна дорога вже експлуатується в штатному режимі, підрядник доробляє під’їзди до неї, відбійники тощо.

Н-14 – відмітка 175-й кілометр з боку Олександрівки, Кіровоградська область. Це під’їзд до Водяно-Лориного, тут починається ділянка відремонтованої бетонної дороги. Декілька разів на місяць на вантажівці цією автодорогою проїжджає Олександр Галунов. Водій розповідає:

– Ділянка приємна від Водяно-Лорино до Кропивницького. Ділянки приємні, а далі, там дороги просто немає. Роблять, але коли це все буде… Але краще ніж було. Коли ми їхали раніше, там 4-5 годин, то зараз їдемо 2,5 години. Будемо сподіватися, що буде краще.

Тут влаштовували дренуючий шар на дорозі та узбіччі, проїжджу частину засипали щебенево-піщаною сумішшю, закріпленою цементом. Влаштували дорожній одяг.

Представник підрядної організації Анатолій Пшеничний говорить: – 162-165 замінене покриття на бетонне. Залишилось знаки, розмітка. Благоустрій залився. 172-175 теж саме. Все готове. Бар’єр стоїть, залишилось знаки встановити, зробити узбіччя. До липня місяця буде закінчено. Контракт до липня.

Ділянку від Водяно-Лориного до Возсіятського робили три фірми-підрядника. По позначкам це від 162-го до 175-го кілометра. Ці роботи по завершенню коштуватимуть понад триста мільйонів гривень. Ділянки, які капітально ремонтують, можна побачити на інтерактивній карті на сайті Укравтодору. За словами представника підрядної організації Анатолія Пшеничного, вже стартувала підготовка до капітального ремонту ще однієї ділянки цієї ж траси – від 175-го до 190-го кілометра.

Представник підрядної організації Анатолій Пшеничний каже: “Поетапно. Робляться тимчасові дороги, проїзди, підготовка ґрунта, цемента. Земельні роботи. Із понеділка почнемо вкладати.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН