Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З початку року громадяни Херсонщини задекларували 203 мільйони гривень доходів

За два місяці п.р. 4090 мешканців Херсонщини  подали декларації про майновий стан і доходи  та задекларували 203 млн. грн. доходів.

Херсонці, які відзвітували про минулорічні доходи в рамках деклараційної кампанії – 2020, визначили до сплати 7,4 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 1 млн. грн. військового збору. Про це станом на 10.03.2020 інформують спеціалісти управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Найбільшу кількість декларацій – 3458 подали громадяни, які отримали дохід від реалізації вирощеної сільгосппродукції, загальна сума задекларованих доходів складає 19,2 млн. гривень. Ще 172 особи повідомили про отриманий дохід у вигляді спадщини. Сума задекларованого ними доходу склала 29 млн. гривень.

Станом на звітну дату минулорічні доходи понад 1 млн. грн. задекларували 16 фізичних осіб. Декларанти – мільйонери вказали доходи у сумі 124 млн. гривень.

Звертаємо увагу: податкова декларація про майновий стан і доходи подається в такі граничні строки:

– для громадян, які зобов’язані подати податкову декларацію, і осіб, які проводять незалежну професійну діяльність, – до 01 травня 2020 року, що настає за звітним періодом;

– для громадян, які мають право на податкову знижку – до 31.12.2020 (включно).

Детальні консультації та безкоштовні бланки декларацій можна отримати за місцем реєстрації у спеціалістів Центрів обслуговування платників.

 

Прес-служба Головного управління  ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН