Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Лікарі Одещини отримали 22 автомобілі та 33 «валізки» для телемедицини

Завдяки новому транспорту та техніці, сімейні лікарі зможуть вчасно не лише надати медичну допомогу, а й проконсультувати та обстежити пацієнта. Транспорт та прилади придбали в рамках президентської програми «Доступна медицина».

«На цих автівках медики зможуть швидко та з комфортом діставатися до своїх пацієнтів та надавати їм якісні медичні послуги. Я дуже радий, що президентська програма «доступна медицина» успішно реалізується в Одеській області. В кожному районі будуються нові амбулаторії та медичні центри. Вони облаштовуються сучасним обладнанням, як у великих сучасних клініках. І я запевняю, що медична галузь й надалі буде розвиватися у нашому регіоні», — зазначив керівник Одеської ОДА Максим Куций.

Підкреслимо, автомобілі — не є машинами швидкої допомоги. Це автотранспорт для лікарів, які працюють в амбулаторіях. Автівки необхідні їм, аби дістатися до пацієнта у найвіддаленіший населений пункт або щоб провести виїзний прийом. Це наблизить якісну медицину до людей. Загальна вартість усіх машин — 10 мільйонів гривень, а «валізок» — 3,5 мільйона гривень. Вони оснащені за сучасними стандартами.

Народна думка

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН