Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці заклали алею декоративної вишні (фоторепортаж)

 14 березня, в Новій Каховці, що на Херсонщині, міський голова Володимир Коваленко разом зі своїми заступниками та представниками студентського самоврядування міських вищих навчальних закладів висадили 60 саджанців декоративної вишні.

Тим самим в місті було дано старт масштабній загальноміській акції з висадки дерев у парках, на вулицях, біля установ і житлових будинків, повідомляє Online Нова Каховка.

Акція проходила вулицею Горького на відрізку між Дніпровським і Героїв України. До недавнього часу тут росли тополі, висаджені ще першобудівниками міста в 50-х роках минулого століття.

Однак час бере своє: ці тополі віджили свій термін і торік їх спиляли та викорчували працівники КП «Екосервіс».

Ось і зараз комунальники під керівництвом Сергія Коваленка, яку в місті звикли бачити з пилами в руках під час обрізання старих дерев, вчили студентів правильно саджати молоді деревця.

Залишається тільки сподіватись, що городяни допоможуть владі і працівникам комунального підприємства у збереженні та догляді за молодими саджанцями, які були привезені до нашого міста з Умані.

У період будівництва міста, що стало зеленим оазом на кордоні пісків Олешківської пустелі, за кожним із посаджених дерев був закріплений відповідальний, який його поливав, оберігав і плекав.

Може й тепер треба відродити цю стару добру традицію? Адже тільки працею на загальне благо можна підкріпити запевнення в любові до рідного міста.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН