Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великих Копанях вирішують, яким буде новий парк у селі

5 березня 2020 року відбулось друге розширене засідання робочої групи з місцевого економічного розвитку. На зустрічі спеціалісти Програми DOBRE представили розроблений план – схему парку села Великі Копані – громадського простору та ескізів окремих рішень, які жваво обговорювалися.

Після роботи в групах щодо обговорення подальших кроків для втілення проєкту громадського простору відбулась перевірка розробленого плану на місці.

В обговоренні плану парку активну участь взяли члени робочої групи,представники організацій, підприємці, громадські активісти та  учні 10 – 11 класів Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ст. на чолі з наставником  Олександрою Шашкевич.

Діти вразили своїми ідеями, а саме: збір сміття, кіоск з морозивом, гірлянди для освітлення, альтанки, місце для багаття, доріжки для катання на скейтах. Всі ідеї були підтримані та будуть показані в плані парку, який буде оприлюднено найближчим часом. 

Серед запропонованих ідей було  створення фотозони «Не стійте, як ВКопані» та об’єктів у парковій зоні випускниками Великокопанівської школи (наприклад, алея випускників … року, паркова лавка випускників … року, альтанка випускників … року і т.д.). 

Великокопанівська ОТГ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН