Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонцям розкажуть, що таке фандрейзінг

ГО “Громадський центр “Нова генерація” запрошує вас до участі в тренінгу “Фандрейзінг та розробка проектів”, який відбудеться 25-26 березня у м. Херсон.

Метою тренінгу є формування в учасників та учасниць знань і вмінь використання проектного підходу в діяльності громадських організацій та ініціативних груп задля розвитку територіальних громад, а також ознайомлення з фандрейзінгом як способом залучення ресурсів для організації.

Учасниками та учасницями тренінгу можуть стати активні мешканці, громадські активісти з 10 об’єднаних територіальних громад Херсонської області, що є учасниками Програми DOBRE.

Тренінг допоможе:

• отримати знання про фандрейзінгу як способу залучення ресурсів громади;
• отримати знання щодо основ розробки та формування проекту, планування проектної діяльності та проектних дій;
• сформувати практичні уміння з підготовки, виконання і завершення проектів, навчитися аналізувати поточний стан виконання проекту.

Для участі у тренінгу “Розробка проектів”, треба зповнити анкету заповнити до 15 березня 2020 року (до 17:00) https://forms.gle/Eiji9VkwPZMNiMsj9

Тренінг проводиться в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН