Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві забавки з мотузкою закінчилися для дитини госпіталізацією до лікарні

Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Миколаївської області. Близько 13:00 8 березня до поліції надійшло повідомлення від медиків  дитячої обласної лікарні про госпіталізацію хлопчика, якого ніби-то інші діти зняли з мотузки на вулиці у мкр Тернівка.

У лікарню, а також на місце події невідкладно виїхали слідчо-оперативна група та поліцейські ювенальної превенції. Поспілкувавшись з потерпілим хлопчиком, його родичами, а також свідками події, поліцейські встановили, що стався нещасний випадок.

Виявилось, що на дереві неподалік школи висить мотузка, яка, імовірно, раніше служила гойдалкою. Але тепер, як розповідає один із хлопчиків, який в той момент також там грався, діти бавляться, просто чипляючись за неї, гойдаються та розкручуються. На мотузці навіть немає петлі.

В цей день також бавились на мотузці діти по черзі, та коли дев’ятирічний хлопчик почав розкручуватися, мотузка закрутилася йому за шию.  

Нащастя, поруч була 13-річна сестра та другий хлопчик, які і надали допомогу та викликали медиків. 

Ані постраждалий, ані його родина раніше не потрапляли в поле зору правоохоронних чи соціальних служб. Наразі поліцейські встановлюють всі обставини події, після чого будуть прийняті подальші процесуальні рішення.

Хлопчик госпіталізований, його стан задовільний, життю нічого не загрожує.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН