Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині сільська школа здобула можливість участі у проєкті “Велике будівництво”

Вражаюча звістка для Голопристанщини надійшла зі столиці. Постанова КМУ від 26 лютого 2020 року № 211-р свідчить про те, що інвестиційний проєкт «Створення нового освітнього простору. Реконструкція Опорного закладу освіти «Новозбур’ївська школа №1» став учасником наймасштабнішого проекту «Велике будівництво», здобувши довгоочікувану перемогу в конкурсному відборі інвестиційних програм, які фінансуються за рахунок державного фонду регіонального розвитку. Про це повідомляють на сторінці Голоспристанської районної ради.

Від Херсонської області лише 6 шкіл вибороли шанс бути учасниками цього проекту, одна з яких Новозбур’ївська школа № 1. 
Загальна вартість проєкту 21 млн. 600 тис.грн., з них державний бюджет 15 млн. 420 тис.грн, обласний 1 млн. 860 тис.грн. та районний 4 млн. 320 тис.грн.

Опорний заклад «Новозбур’ївська школа №1» – це найбільша школа в районі і саме вона, за спільної ініціативи голови районної ради Соловйова. та Новозбур’ївського сільського голови Самойленко стала першим опорним закладом серед шкіл Голопристанського району. Завдяки вищезазначеному статусу заклад вже далеко попереду інших шкіл району.

«Ми довго йшли до цієї перемоги. І лише спільними зусиллями ми її отримала. Я вдячний своїй команді за підтримку, професіоналізм та бажання змінити життя наших громад на краще. Особливі слова вдячності висловлюю начальнику комунальної установи по обслуговуванню закладів і установ освіти та культури Мануйленко. за безмежний вклад в цю добру справу, своєму раднику Сипко, яка є розробником інвестиційного проекту та усьому депутатському корпусу, які одноголосно підтримали рішення про співфінансування зазначеного проекту. І сьогодні ми бачимо результат справжньої командної роботи», – наголосив голова районної ради Соловйов.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН