Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Голова Миколаївської ОДА з колегами під час робочого візиту врятували від стихії життя жінки (відео)

Очільник  Миколаївської області разом з колегами-чиновниками та поліцейськими врятували життя жінці, яка стала жертвою стихії. Про це повідомили у відділі комунікацій.

Вчора, 3 березня, під час перебування у с. Мигія у рамках робочої поїздки у Первомайський район до голови Миколаївської обласної держаної адміністрації Олександра Стадніка підбігла стурбована літня жінка та попросила термінової допомоги у порятунку своєї доньки.

Виявилось, що жінки вдвох випасали кіз на березі річки, коли через поривчастий вітер на молодшу жінку повалилось дерево. Сама мати не змогла врятувати доньку, та побігла за допомогою. Очільник області разом із керівниками інших служб, які знаходились разом з ним, терміново відправився на допомогу та повідомив про подію до поліції. За лічені хвилини голова Облдержадміністрації разом з колегами прибули на вказане матір’ю потерпілої місце.

Жінка знаходилась під деревом, отримала серйозні травми та перебувала у шоковому стані. Аби зрушити дерево та звільнити потерпілу чоловікам навіть довелось задіяти пилу, яку принесли місцеві чоловіки. Поліцейські викликали на місце медиків, тож заступник начальника Первомайського відділу поліції Зейнал Насіров супроводив постраждалу до міської лікарні. Жінка залишилась жива та наразі госпіталізована до відділення травматології, ступінь та характер травм встановлюється.

https://www.facebook.com/UA.National.Police.Nikolaev/videos/583777012209007/

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН